Dags att åka till skolan igen!



Nu är det dags igen, att åka till skolan. Kommer antagligen inte kunna blogga så mycket som jag vill eftersom internet är otroligt segt! Men ska försöka så gott jag kan i alla fall... :)

Ha det gott!

Finalbidrag till Melodifestivalen

Nu är dom släppta för allmänheten, fanalbidragen till melodifestivalen. Melodifestivalen har varit sämre än någonsin tycker jag och låtarna är ju hemska... Men jag har i alla fall två favoriter och det är de här två bidragen: 




Bort med snön -> Hit med grönska



Nu är jag så trött man kan bli på snön! Usch, foto insperationen ligger några månade framåt och vita motiv med snö lockar inte speciellt mycket!

Expedition Nya Guinea



I jakt på något bra att kolla på, jag hittade det här brittiska programet vid namn Expedition Nya Guinea!

Så här skriver TVinfo om programet:

Brittisk naturserie från 2009.

Nya Guinea är en av jordens minst exploaterade platser. Den stora ön är extremt artrik men exakt vilka djur och växter som finns där vet vi ganska lite om. I tre program ska en grupp forskare och äventyrare tränga in i bergsmassiv och regnskogar för att utforska Nya Guineas hemligheter.

Ni kan hitta det tredje och sista avsnittet på SVTplay



Göteborg Horse Show!



Sitter här hemma och är extremt sugen på att gå. Varför bokade jag inte biljetter? DUMMA MIG!

Eva Simons - Silly Boy



Kvällens humör höjare!


Ett stycke ny rakad hund!



En sysselsättning som varade i ca 2 timmar?

Lagotto Romagnolo har verkligen fantastisk päls, som ett får. Men ibland blir det för mycket av det goda och då blir det väldigt tovigt. Det var Miras päls nu det senaste, därför rakade vi henne idag, bra beslut av min syster.

När det är kallt får hon gå med täcken på promenaderna i stället! BRA!

LÖN!



Nu har jag äntligen fått min lön och allt kommer gå till körkortet! Har aldrig kännt mig rikare tror jag.

Testar soclog  som jag sammankopplat med den här bloggen och min BDB (Jag heter T3R3S3 där).

Längtan efter vårbruk!



Vill att snön ska försvinna och våren komma! Odling på åker timmar ute med mek och annat allmänt är jag väldigt sugen på :)

Fordonshandbok för tjejer!



Det här strider mot mina principer i vanliga fall och mina principer är att tjejer är lika bra som killar, vi kan också!

Men jag var ju bara TVUNGEN att köpa den här boken... Nivån i boken är superlåg men vissa grejer kanske man kan ha användning för, vad vet jag.

Det finns bl.a. ett uppslag där det är en bil på en bild och det står pilar som visar vart detta finns på bilen; tanklock, dörrar, hjul och vindrutetorkare o.s.v.

GANSKA låg nivå!!!

Dagen igår hos grisarna!











Lite bilder från gårdagens jobb hos grisarna! Jag är posetivt överraskad utav de här två dagarna som faktiskt har varit riktigt roliga. Kul att ha hela ansvaret och så...

Saknad


En dag hos grisarna!



Idag när jag kom in till grisarna hade en sugga grisat, varav en var döfödd och 3 var döda av annat skäl. Så är det att ha hand om djur. Fick hjälp med att hitta världshistoriens trevligaste frys, där låg, en halvslaktad gris (ganska stor), massor med råmjölk och nu mina fina kultingar!

Annars har det flutit på väldigt bra. Känns lite konstigt att vara där själv och så, men men.

Har inte sovit mycket inatt p.g.a att jag inte hunnit ställa om dygnet + att jag sover alltid dåligt när jag ska jobba. Dålig vana, brukar halka in på tankar om vad jag ska göra och så...

Imorgon är det en ny dag med nästan samma arbetsuppgifter, KUL!

Grisig helg på tur...



Skolans gris stall.

Tjejen som skulle ha jobbat i helgen var sjuk, skolan ringde till mig och klart jag tar jobbet. Lite av en utmaning, men det gillar jag!

Hemlig aktivitet



Så här ser jag ut just nu. Ska ut på en hemlig aktivitet snart, ska först äta lite mat och så! :)

Dagens låt



Skön låt, får mig att känna mig glad en dag som den här!

Leksaker


Mira



Det här är min hund, hon heter Mira och är en Lagotto Romagnolo. En pigg tjej på snart 3 år! Jag undrar om hon är riktigt normal. Såhär satt hon för en stund sedan när jag kom ut i köket, utan något komando sitter hon med tidningen framför sig i en stol... Hm...

Promenad bilder



Dagens promenad varade i ca 1 h. Gick i blandade terränger och jag måste säga att jag är väldigt trött på den här snön nu! Vill ha vår och värme...


Efter ett besök hos frisören...


Den märkbara skillnaden är kortare lugg och fräschare toppar... På efter bilden är håret även plattat!



Ett litet foto


Bjuder på den här, budskapet är ganska tydligt tycker jag

PLAY- Famous



Kan man annat än att älska den här videon? Jag längtar i alla fall galet mycket till sol och värme!

Bilen på videon är en Pontiac och kan man säga annat än att den är riktigt snygg? Jag hade i alla fall velat ha den och glida runt i...

Header + "egna" färger fixade!

Jag måste säga att jag är stolt... Har kollat runt lite på google, där folk förklarat hur man gör med HTML - koder och efter kanske två timmars trixande klarade jag det. Ska utforska lite mer och sedan göra en bra presentation o.s.v.

Förvirrad

Mitt första inlägg. Jag försöker få in min header bland alla koder, men har inte lyckats än så länge. Fortsättning följer!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0